Täyden palvelun Caravan-erikoisliike jo vuodesta 1976

helsinki-caravan-2

Asiakasesittely: Helsinki Caravan

Helsinki Caravan Oy on vuonna 1976 perustettu täyden palvelun Caravan-tavaratalo ja johtava matkailuajoneuvojen erikoisliike pääkaupunkiseudulla. Yritys tarjoaa asiakkailleen uusia ja käytettyjä matkailuvaunuja sekä -autoja, varaosa- ja huoltopalveluita sekä tarvikemyymälän.

Olemme tehneet Helsinki Caravanin kanssa yhteistyötä jo yli kymmenen vuotta. Ennakkoluuloton suhtautuminen verkkomainontaan ja panostaminen liiketoimintaa tukeviin Internet-palveluihin on siivittänyt Helsinki Caravania hiljaistenkin vuosien lävitse. Samalla kun alan muut toimijat ovat tuskailleet liiketoimintansa kanssa, Helsinki Caravan on pysynyt pääkaupunkiseudulla alansa johtavana erikoisliikkeenä.

am2

”Olemme tehneet onnistunutta yhteistyötä Thule Digitalin kanssa jo vuosia. Nettisivut, bannerit, sähköiset uutiskirjeet ja Facebook nivoutuvat hyvin yhteen kustannustehokkaasti, eikä fyysinen etäisyyskään välillä Vantaa-Oulu muodostu ongelmaksi."

Atso Muuronen, Helsinki Caravan Oy

Yrityksen kotisivut sekä verkkokauppa palvelevat tuhansia kävijöitä kuukaudessa. Facebook-sivut, jotka lanseerattiin syksyllä 2013, tuottivat lähes 3 500 tykkäystä vuodessa − kiitos asialle omistautuneille työntekijöille sekä onnistuneille kilpailuille. Vuoden 2019 alussa ylitettiin 35 000 tykkääjän raja.

Helsinki Caravanille on toteutettu myös onnistunutta sähköpostimarkkinointia. Yritys tarjoaa asiakkailleen uutiskirjeen, jossa kerrotaan alan tapahtumista, messuista ja ajankohtaisista uutisista, tarjotaan vinkkejä sekä esitellään uutuuksia. Uutiskirjeen tilaajamäärä on kasvanut jatkuvasti onnistuneen sisällön ja välittömän otteen ansiosta.

Vieraile sivuilla: www.helsinkicaravan.fi

helsinki-caravan-1

Pyydä maksuton neuvonta kotisivujesi parantamisesta

Haluaisitko tietää, mitkä ominaisuudet tekevät juuri sinun sivustostasi kuuman myyntikoneen?

Täytä tähän yhteystietosi ja saat maksuttoman konsultaation (arvo 180 eur) kotisivujesi parantamisesta. Saat samalla konkreettisia vinkkejä yrityksesi markkinoinnin kehittämiseen. Et sitoudu mihinkään emmekä jaa tietojasi kenellekään ulkopuoliselle.

Keskustelemme muun muassa näistä asioista:

  • Keitä asiakkaasi ovat ja kuinka saat heihin helpommin yhteyden.
  • Onko palveluistasi mahdollista tehdä erottuvia ja haluttavia.
  • Miten löydät keinoja parantaa kotisivujesi houkuttelevuutta.
  • Millaiset ovat hyvät verkkosivut.

Olemme käyneet saman keskustelun lähes kaikkien asiakkaidemme kanssa. Huomaat varmasti, kuten muutkin, että hyödyt keskustelusta ja saat hyviä ideoita yrityksesi tuloksen parantamiseen.

lisaa-asiakkaita-tuloja-kotisivujen-kautta

Lue opas: 12 tapaa, joilla saat lisää asiakkaita ja tuloja kotisivujen kautta

Se miten näyt verkossa vaikuttaa suoraan siihen, miten saat potentiaaliset asiakkaasi lämmiteltyä lopullista myyntitapahtumaa varten. Tässä oppaassa paljastamme 12 ideaa, joilla:

  • Saat kävijät ottamaan sinuun helpommin yhteyttä
  • Saat muutettua heidät helpommin asiakkaiksesi
  • Pystyt myymään palveluitasi paremmalla marginaalilla

Klikkaa tästä ja lue ilmainen opas, miten saat hyvät kotisivut yritykselle: